En månad

Har gått nu sen lilla ängeln kom till världen :) Tiden går fort! En månad sen vi blev föräldrar, en månad sen jag blev MAMMA! Helt sjukt är det men känns så jäkla häftigt! Hur var livet innan Vilma kom? Nästan glömt hur det var :) Hon är en sån naturlig del i vårt liv, som om hon alltid har funnits!
I natt drömde jag en mardröm om Vilma igen. Händer ganska ofta. Drömde att jag hade glömt Vilma i bilen i flera timmar, och att någon dumpat en 2 åring och ett spädbarn i en kloak och givetvis liknade spädbarnet Vilma :( så jag vaknade, hörde att Vilma var vaken, gick upp för att byta blöja på henne, sen fick hon äta... sen fick hon minsann sova mellan mig och Fredrik ;P Tror drömmarna betyder att jag är oerhört rädd om henne. Kommer nog att bli en överbeskyddande mor ;)
 
*****
 
Lite oroligt har det varit några dagar så jag har inte hunnit eller haft ork att skriva. Vilma har haft en ganska orolig mage och så fick hon några mystiska utslag över kroppen som varken bvc eller barn - och ungdomsmedicinska kunde svara på va det var till 100%. Hon var skrikig ett par dagar och jag var helt slut, varit så på helspänn att jag inte har ätit eller druckit ordentligt. Kunde nästan gå en hel dag utan att jag ätit nått rejält.
 
Nu mår hjärtat mycket bättre och är glad oftast! Visst bråkar magen fortfarande men det är hanterbart, vet ju att det är gaser och att hon har lite ont i rumpan. Jag lär mig att tolka hennes signaler mer och mer nu och det känns ju bra! :) Bvc trodde också att hon nu är i en tillväxtperiod så jag skulle mata henne oftare, så nu kör vi amning typ varannan timme.
 
*****
 
Helgen har nu passerat,  i lördags kollade vi Eurovision hos ett par vänner. Sikken flopp... jag vart så besviken. Inte en enda låt som satts sig på hjärnan. Bidragen var sjukt tråkiga i år och hur kunde Robin komma på så låg placering??? Trodde iaf att han skulle vara topp 10 för han var mycket bättre än de flesta. Jaja... Danmark var iof värda segern. Låten var OK. Nåväl, vi hade trevligt iaf :) God mat och gott, men dock så tråkigt, alkoholfritt vin ;)
 
****
 
Nu håller nog Vilma på att vakna, då är det dags för ny blöja och mat. Sen drar vi nog på promenad, kanske ska till jobbet å hälsa på? Hmm... får se :)
 
 
Älskade unge!
 
 
 
 
RSS 2.0