9 månader

Ja det går ju inte direkt bra med bloggandet. Jag är helt enkelt för trött och jag hinner verkligen inte på dagarna för vi har fått ett riktigt yrväder <3

Nu är vår lilla prinsessa 9 månader! Helt sjukt vad tiden går fort, 3 månader kvar tills hon blir 1 år. Vår lilla bebis <3

Hon har nu kommit på (gjort ett tag nu) att hon kan åla fort, krypa några steg OCH ställa sig upp mot möbler! Hej vad det går! Inte en lugn stund och mina knän är blåa efter all lek :) att sitta stilla och leka en stund är inte å tänka på. Hinner inte plocka, städa eller laga mat när jag är själv, jag är ständigt på jakt efter henne så hon inte klämmer sig i dörrar, ramlar hårt etc. Borde kanske slappna av lite men det är svårt. 
Hon pratar mycket "ma ma ma" "Da Da Da" "dä dä" "ba ba" och hon testar rösten! Mycket skrik blir det, nöjda men HÖGA skrik :) miss decibel? 10 januari upptäckte Fredrik hennes första tand :) vilket då förklarar hennes oroliga nätter lite.

Nu sover hon mer i sin säng men runt 23-00 brukar detoftast sluta med att hon ligger bredvid mig i vår säng. Har varken ork eller tålamod att försöka söva om henne, kanta hur lång tid som helst då hon vaknar till när hon ska läggas tillbaka i spjälsängen. Hon sover rättså bra i sin säng efter välling 19.00.

Jobbar fortfarande med rutiner och spec sovrutiner, vi har en liten dam som inte sover så bra på dagarna, max en 40 min x 2. Är vi ute och går kan hon sova längre i vagnen, men då får jag vara i rörelse hela tiden :)


Vi har en alldeles fantastisk dotter! Vilken enorm kärlek!! Visst kan mitt tålamod tryta, visst kan hon vara sjuuuukt jobbig, men hon är världens goaste! Hon är så grymt nyfiken, inte konstigt att hon inte kan vara still :)
*****
Ser fram emot morgondagen då vi förhoppningsvis ska leja och fika tillsammans med bästa, fina Maria och hennes guldklimp Noel! Är dock förkyld men jag hoppas att det inte blir värre imorgon :) verkligen funnit en god vän i Maria! Vi kan prata om allt känns det som och jag känner en oerhörd tillit till henne. Fantastisk människa! Ni borde träffa na :) <3 

Får återkomma, nu börjar jag få skrivkramp. Inte lätt att skriva på paddan i sängen :)

Godnatt!! 













RSS 2.0