Onsdag

Det har varit en relativt bra dag idag. gick upp runt 7.30 imorse, eller tja, jag hämtade vilma 5.45 först och så somnade hon väl om i 30 min sen höll hon låda. Pigg och ganska glad, lite missnöjd över att jag inte gick upp med en gång. Tur att Fredrik tog över en stund innan han for till jobbet :)

Sen har dagen rullat på: promenad på fm, plockat lite hemma, lekt, sjungit, busat, kollat på tv och Vilma har sovit lite bättre idag :) Inte jag så just nu bultar mitt huvud ganska friskt.

Nu ikväll har hon varit lite svår att söva. Hon vaknar av sin lilla mage :( Hoppas att hon vill släppa bomben imorgon! Och så får vi börja med magdropparna igen. Nu sover hon i sin säng iallafall och hoppas att hon gör detta ett tag ;)

Idag har hon också fått smaka spagetti med köttfärssås till lunch (ingen solsida här inte, här kör vi burkmat än så länge ;)). Hon har också fått testa att dricka vatten ur pipmugg och oj vad roligt det var! Och givetvis vill hon klara det själv... blev en liten sjö på golvet men äh, hon hade skoj och vatten bi munnen var spännande :)

funderar mycket på detta med maten. undrar om jag ger för lite eller för mycket. Ammar mest men hon får plommonpuré till frukost, lite lunch och frukt som efterrätt och på kvällen får hon en halv smakportion gröt och mellan varje mål så ammar jag. Hmm... ja hon verkar nöjd iaf men funderar på att öka pga järnintaget. Hon gnuggar sig för ögonen ofta och undrar då om hon är trött jämt pga järnbrist? jag vet inte jag... kanske mest tankar och noja ;)

Nu måste jag nog sova innan lilla trollet vaknar igen. Plötsligt händer det ;)

kram och åter igen godnatt
RSS 2.0