2014-09-08

Jag är åter igen riktigt dålig på att blogga, men tiden finns verkligen inte! På kvällarna är jag på tok för trött och om dagarna så vill ju Vilma gääääärna vara med och knappa på datorn eller mobilen. Så jag får helt enkelt låna jobbets dator under mina lediga stunder så som fikarast, lunch.
 
Nåväl, senast lade jag bara ut en bildbomb och det var... ja i februari ;) nu är vi inne i sköna, mysiga september! Hösten börjar smyga på och jag bara älskar dofterna, färgerna, höstsolen och den friska luften! Jag gillar inte när det är kallt, men det känns ju helt okej att kunna ta på sig sina mysiga tjocka tröjor, rejäla skor, jeans och sjalar igen :) Kunna krypa ner i soffan under filten och dricka varm choklad utan att få dåligt samvete... typ ;)
 
Vi har haft en fantastisk sommar också! Så varmt (nästan för varmt)!. Vi har verkligen kunnat njuta hela familjen. Vilma har ju nu sen ca 2 v innan sin 1 årsdag börjat gå så det har varit fullt ös hela sommaren! Hon är verkligen ett sommarbarn, ett utebarn överhuvudtaget! Hon älskar att vara utomhus. Så i år har vi mest hållit oss på hemmaplan men vi har hunnit med en liten minisemester i Ullared med goda vänner och besök på Borås Djurpark :)
 
Jaa nu är vår lilla sessa 1 år och 4 månader. Tiden har verkligen gått så fort och hon är verkligen stora tjejen! Nu sen 1 månad tillbaka har jag börjat jobba igen 100% och Vilma går på förskola månd - torsd. Hon älskar förskolan och inskolningen har gått så bra! Inte en enda ledsen tår än så länge :) Bara jag som småsnyftat lite emellanåt när ingen ser ;) Dock fungerar vilan sådär men jag hoppas att det blir bättre snart. Saken är den att hon somnar men sover väldigt korta stunder, då får vi ett jäkla liv när vi kommer hem igen. Övertrött dotter är aldrig kul, men det är väl en förälders lott ;)
 
Vi har en fantastisk dotter, verkligen och jag älskar henne till månen och tillbaka! Jag kan inte beskriva denna enorma kärlek... <3
 
Jag har ju säkert 1000 saker att berätta men jag kan ju änna inte printa ner allt nu, då blir det ett alldeles för långt inlägg. Så jag avslutar med en liten bildbomb igen :)
 
Må gott!
 
RSS 2.0